ineedyou

Инна Демянко
жахливі містерії в снах просякли несправжньою вічністю.
тягнуть мене від реалій, хоча нудить туди повертатись.
хтось взагалі зараз може похвалитись аутентичністю?
якщо Карма Поліс зупинятиме- обіцяю, не буду пручатись.
..
мене шматує від усвідомлення: ми з тобою неминуче закінчимось.
керуватись ілюзійною дійсністю- краща практика ескапізму.
в мене власна, інакша сансара(радше мабуть її тільки видимість).
процес виходу навіть з неї- не позбавлений героїзму.