Можливо, треба лише замислитись

Юный Лирик
Теплий, весняний дощ крапав до нас:
Що є змістом ваших фраз?
За що, навіщо, вы губите вічно те саме,
все те дороге, що залишили ви,
самі, щоб донести до неба всі ті пісні про кохання,
або щось так само важливе ?!
Дощ крапав, а ми не чули...
Авжеж, важко почути за гаміром міст та шаленістю трасс,
все, що таке вірогідне, близьке, не далеке, не важливе для нас !..
Дощ закінчився, а ми не почули, як останні краплини шепотіли до нас.