Кращо - в св т не ма!

Татьяна Дерновая
Яка різниця, на якій мові розмовляєш.
Головне, щоб людина хорошою була.
Батьків і Батьківщину ти не обираєш.
Там де народили - Батьківщина є твоя.

Народилась я в вільній Україні,
Де цвітуть запашні квіти і сади;
Молодь гарна, всі люди працьовиті;
Пташки щебечуть і співають солов’ї.

Навкруги ліси, поля, долини, ріки.
Голубе небо і сонечко яскраво сіяє.
Таку красу не в змозі позабути,
Треба її оберігати - хай процвітає!

На полях - пшениця колоситься.
Соняшник голову до сонця повертає.
Це моя рідна ненька – Україна!
Для мене кращої - в світі не має!