Ки в

Прыйма Юрий
Красивий Київ, коли спить,
Широкі вулиці такі таємні...
Водій в авто кудись летить,
Затишок домашній та приємний...

Красиве місто навіть днем,
Хрещатик сповнений людей...
Його душа горить вогнем,
Всі посмішки такі як у дітей...

Тут ті, кого зустріти хочеш,
Хочаб і на хвилину з снів...
Кому у сні свому шепочеш,
"Все буде так, як ти хотів"...

І тут ніхто тебе не розчарує,
Не підведе на край свого "обриву"...
Історією місто серце зачарує,
Тут ти поринеш в творчу "зливу"

08.04.2014