Морчiба

Оксана Кот
І все що я маю зараз до тебе,
І все що я маю від тебе навзаєм
Летить і згорає під пісні "Морчіба",
ще мить - і нічого немає.

І все що складає в мені порожнечу,
що робить душу хворою й рваною,
на тому місці де була кровотеча,
все летить і згорає під пісні "Нірвани".

І під "Ролінг Стоун" я пройду темну смугу,
переживу що завгодно, я знаю.
навіть і цю хворобливо затягнуту тугу,
що час від часу у мене буває.

Бо у блюзовому ритмі серце моє б'ється,
й це вже моя невід'ємна частина,
Може є хтось, хто наді мною сміється,
та що поробиш, така я людина.