Що хочуть сказати менi тво очi

Леся Ковалёва
Що хочуть сказати мені твої очі?
Про пристрасть, чи може про щире кохання?
Можливо про сумнів і розчарування,
А може про біль від безсилля,
До відчаю, до божевілля...

Що хочуть сказати мені твої очі?
В них батьківська ласка і ніжне тепло,
В них - неба блакить, в них - зоряні ночі...
Про все скажуть очі, щоб серце мовчати могло.