Нiжнi поцiлунки..

Виктория Гребенюк Роженкова
Сяють зорі срібні над водою
Ти мене цілуєш , й обіймаєш
Скучила я дуже, дуже за тобою
Ну скажи, що лиш мене кохаєш!


Місяць  тихо зорі  присипляє
Я з тобою,  біля гладі річки
Один Бог, про нас  все знає..
Як  кохались ми  цієї  нічки


Зігрівали мені серце твої руки
На устах горіли ніжні поцілунки
Ми ловили в тиші наші звуки..
То були щасливі наші подарунки!


10 04 2014 р
Виктория Р