козятин

Николай Иванович Мельник
Красоту не можна всю збагнуть
Дивні линуть  пісні солов’я
Нам кохання ночі не вернуть
Та  на віки  милий я твоя
………….
Приспів:
Мій  Козятин моє кохання
Найкраще  місто з краю в край
Від серця  щирі вам признання 
Це на землі мій рідній рай
……………………..
Де Козятин місто як весна
Тут  моє кохання   чарівне   
Де черешня в ягодах  рясна
Небо сонця  променем   ясне
……………….
В’ється тут барвінок у саду
І в вінок сплітає красоту
Я до тебе в вечері прийду
Наші мрії злинуть  в висоту
…………………
Моя  пісня