Кlанидаз

Мадина Рамазанова
Йифиз гъетер гьисабиз
Экъеч!на зун дак!ардал
Рик/евай мурад я зи
Яр зи патав хьун патал

Шиир кхьиз к!ан я заз
Зи к!ани ярдикай
Гафаралди лугьуз к!ан я
Зи рик/ин т!алдикай

Багьа я заз диде
Адан лацу ,гъилер чими
Рик/ин сир  ачух  михьи
Сивелай хъвер  мили.

К/валин полдин к!аник
Къацу хьана векь акъатна
Зун акурла варцин вилик
Ярдин пелез гьекь акъатна