Ти нiби квiточка

Олег Старинчик
Ти ніби квіточка, яскраве сонечко,
Чиста ти ніби роса.
Ласково світить в моє віконечко
Небесна твоя краса.

В серці моєму  навіки залишишся
Ти -Непокірна Земля.
Ні перед ким ти ніколи не схилишся!!!
Живи, Україна  моя!!!

30.03.2014г.


Я белорус,украинского не знаю,родственников на Украине нет,но переживаю за нее, как за собственный дом.