Гатфар

Мадина Рамазанова
Ачух цав аквазва гуьзгуь хьиз
Къацу халича вегьенва чилерал
Пагь гатфар хуш я вун рик/из
Чубарукри лув гузва чи кьилерал

Манидин ван гьатнава чи дереда
Хуш я заз и гатфарин береда
Цуькверин ни гьатнава чи нера
Ракъинин нур акьаз ава вилера

Къацу перем алук!нава тарари
Къацу хилер кьунва михьиз цуьквери
Вирт к/ват/из алахънава ч!ижери
Чубарукрини ван тунва чи япари