Война - война. Украинский вариант

Ажёлтый
Війна - війна

куплет:
Гарною ніколи війна не буває
Навіть коли священна, начебто, цілком
Війна, хто слаб, завжди за глотку тримає
Кого задушить, кого зробить лайном

Приспів:
Війна - війна, багато лайна
Здається взаправду, придивишся - ні - нихрена
Війна - війна, багато лайна
Здається взаправду, придивишся - ні - нихрена

куплет:
Війна - війна, хто продає, хто стріляє
Хто падає в землю, а хтось ї стоїть
Йде війна, і згине, хто мало має
А хтось ї золото миє в крові

Приспів:
Війна - війна, багато лайна
Здається взаправду, придивишся - ні - нихрена
Війна - війна, багато лайна
Здається взаправду, придивишся - ні - нихрена

Війна - війна, з екранів ріки лайна
Здається взаправду, придивишся - ні - нихрена
Війна - війна, з екранів ріки лайна
Здається взаправду, придивишся - ні - нихрена

Здається взаправду? Придивись!