Украина була!! Украина буде!!

Наталья Левчук
Полстраны-"бандеры"
Пол-"сепаратисты"
Расчленили Нэньку
Боксёр и баптисты

С Запада до Киева-
Паны та панове
На Востоке-"быдло"
С рожею кривою.

Не прядіть кужелі!
Не тягайте чуба!
Україна була!!
Україна буде!!!