Чи хоче той кацапський Пу вiйни?

Валентина Подгурская
Чи хоче той кацапський Пу війни?
Спитайте ви про це у путінви.
Дізнайтесь в жополизів та кремлядів,
А ще в русо-фашисто кримокрадів.

Чого кацап припхавсь на неньку?
Смердить у гаслах, мне кишеньку,
Махає калашом, на волю зазіхає,
А його фюрер лиш долоні потирає.

Чи хочуть ці нацистські морди,
Що скрізь навезли путінськії орди,
Гостинності відгребсти щиро?
Не змушуй брата братись за сокиру!

І не примушуй подаватись в партизани,
Бо напророчиш у містах своїх Майдани.
Не зможеш полічити грузи двісті,
Прокльони від матусь у кожнім місті.

Сепаратисти й федерасти всюди -
То терористи й диверсанти, то не люди.
Що розуміють лише мову сили:
Геть з України кацапістів знавіснілих.

Ворожі берці нині топчуть батьківщину
Захоплюють міста, безчестять Україну.
В ворожу днину брат стіляє в спину -
Злочинним намірам нема зупину...

Так, хоче клятий фюрер Пу війни,
Залити кров'ю зелень вільної весни.
Та не здоланне наше прагнення свободи!
Бо ми єдині! З нами світ й усі народи!