Eng-Rus. Coldlifedness

Лев Дымов
COLDLIFEDNESS
Beyond the call of duty
This life of mine, so called.
I am not shy of beauty,
But beauty is so cold…
This pain – my fire eternal –
Or is this fire hot?
Consumes, like throat-over-all.
I am thinking: where is God?

Хладножизненное COLDLIFEDNESS
Превыше чувства долга BEYOND THE CALL OF DUTY
Се жизнь моя, называемая так. THIS LIFE OF MINE, SO CALLED.
Не сторонюсь я красоты, I AM NOT SHY OF BEAUTY,
Но красота так холодна... BUT BEAUTY IS SO COLD…
Боль эта – мой огнь вечный – THIS PAIN – MY FIRE ETERNAL –
Но горяч ли этот огонь? OR IS THIS FIRE HOT?
Сжирает вселенския глотке подобно. CONSUMES, LIKE THROAT-OVER-ALL.
И думаю я, где же Бог? I AM THINKING: WHERE IS GOD?

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/4-coldlifedness