I знову тишi прохолода

Лидия Филимонова
 

І знову тиші прохолода
Зимне у серці відчуття.
Затишку світла насолода
Зіркою в небі каяття.

Бо ти для мене подих щастя
В обіймах музики живу,
Адажіо твоє найкраще
Місяця ясного крило.

І не закриє смуток сонця
Очі твої в моїй душі -
Надії чистої озерця
Від почуттів моїх ключі.

Р.S: Люблю без перестанку
     Нестримний музики потік.
     Я запалю весни світанки
     Кохання подарую цвіт.

13.04.14г.