Горить любов в душ з гр т й

Любовь Склема
Любов моя, сумний рядок,
Мого  минулого...... життя.
Вона   прекрасна, і гірка,
Як радісна, так і дошкульна.

Прекрасного почуття не має,
Її ти чекаєш, про неї мрієш.
Вона - в твоїй душі розквітає,
Про все на світі забуваєш.

Вона кружляє радістю і сміхом,
Все ніжню, щастям вкриваючи.
Вона струмує в сердці  світлом,
Життя..... в казку перетворюючи.

Вона не мов........  паростками,
Крізь панцир болю  прорветься.
І все чарівним стане,  ...  знаю,
З любві приходом, прокинеться.

І розквітнуть в сердці... квіти,
Теплим, ніжним, м'яким світлом.
Забувши про холод темряви,
Горить любов в душі зігрітій.