ДИДЕ

Зарина Мустафаева
Ширин диде,аман диде,
Вун зи рик\е авазава.
Вун лайлайдив,зун шиирдив,
Сад-садахъ кваз рахазава.

Лагьанай заз:-"Ишемир вун,
Диде сагъ яз амазама..."
Таб ят\ани,ч\алахъ хьанай,
Амма зи рик\ ц\раз ама.

Чир хьухь диде,зи рик\е вал,
Дат\ана чан алайди я.
Чир хьурай ваз ви рушахъни,
Ви рик\икай авайди я.

Намус-гъайрат хуьн паталди,
Гьар са карда жеда вик\егь.
Вучда кьван залум ажалди,
Эцигна чал эх тежер т\егь.