Боже, допоможи пробачати!

Людмила Дзвонок
Як пробачати братові ж бо, як,
Коли вже він добрався і до крові?
Для нього Боже Слово, як "п'ятак" -
Знецінив все, і серце не в любові!

Є відповідь, де сімдесят на сім -
Бог пробачати учить нас щоразу.
Я знаю, хто знаходиться за ним,
Та вибачити тяжко ще відразу!

- О Боже мій, дай серцю почуття,
Щоби кохала я не лицемірно,
Лише тоді продовжиться життя,
Твою я волю виконаю вірно!

Допоможи мені пройти той шлях,
Щоби змогла я дати брату руку,
Хоч він зніма мій український стяг.
Я в серці вудчуваю таку муку!
                15.04.2014