Дай менi лиш мить

Прокопенко Юрий
Дай мені лиш мить
Вчути наболіле,
Гідно взяти участь
В хаосі подій.
Привидом нічним
Ходить щастя сіре.
Клич його, не клич –
Вихор без надій.

Дай мені лиш мить,
Скарб порозуміння.
Прийде разом з ним
Зоряна любов.
Хочеш ніжний спів
З присмаком везіння?
Чи відвертий щем
У безладді знов?

Дай мені лиш мить,
Щоб сягнути неба.
Щиро, навпростець,
Наче в пекло бур.
Зваблює теплом
Без кінця потреба
Гнатися за днем,
Втративши журбу.

9:01, 15.04.2014 рік.

Зображення: http://sisolutions.com.ua/2013/03/01/