Бог не дозволить Свiт перевернуть

Лидия Филимонова
Крила мої - це українська пісня
Шевченківський вишневий сад.
У вишиванки ми вдяглися,
Ми не відступимо назад.

Народ завжди рушійна сила.
Ідеї пише ватажок.
Від домагань душа змарніла.
Мудрість дарує нам урок!

Ми не відступимо від Себе.
Михайла крила бережуть.
Чужих чобіт нам тут не треба.
Бог не дозволить Світ перевернуть!

Крила мої - це українська пісня!!!