пусти

Алёна Бабий
мені хотілось би уникнути недорозумінь
змін ще ніяких не відбулось
ти й досі перша людина
про кого згадую прокидаючись
тож маючи на увазі це
будь ласка, давай домовимось
ти мені перестаєш снитися
а я намагатимусь не мріяти про тебе
висновок дуже простий:

якщо не змогли любитися
то й більш нічого не треба

або тримай міцно
або пусти