Побач ля вас, я малое ягня

Виталий Минцевич
Побач ля Вас, Я малое Ягня.
У жаданнi у душах грэх стерцi,
Я згубiуся у цемры, шукаушы агня,
Той iскры, што ратуе ад смерцi.
 
Я адбiуся ад статка свайго, сумавау,
Думки хмарай працягам у бясконца,
Я спыніуся ад стомы, але адшукау,
Той прамень, яскравага сонца.