Ти сльозами

Евгения Чумаченко
Ти сльозами гіркими окропив моє серце
І свинцем невблаганно пройняв мої скроні
Ту надію,що марно постукала в дверці
Ти зганьбив, ще й поплескав при цьому в долоні
Знечестив ту душу, що щастя бажала
Безжально підвісив, ще й побив
Збентежив мій світ, бо я болю не знала
Невже ти і справді мене не любив..