хочеш

Ноябрь 29
все життя подарую тобі на згадку.
все життя,і весь біль-подарую.
щоб спокійно почали з початку
те що кожен із нас руйнує.

хочеш,я подарую душу або ж все щастя?
хочеш я подарую тобі,усе,що маю сама.
я залишу лиш горечі і ненастя,
а все інше віддам тобі задарма.

хочеш тихо співатиму тобі пісні,
хочеш тебе не покину ніколи я.
я прийду навіть в дощ,ти,малий,лиш свисни
хоч яка б там у тебе була б біда.

все що хочеш-я зроблю відразу.
геть усе,лиш з одним "але".
не проси в мене ти ні разу,
щоби я захотіла піти.

я ніколи не піду.ніколи любити не перехочу.
все життя так буде,хай навіть буду сама.
чуєш,як серце дико тріпоче.
а як піду-буде лиш тишина.