щодо дощу

Яна Сыса
Під час дощів з лиця змиваються фарби,
Які донедавна ховали справжнє обличчя.
Змиваються сумніви, невпевненість, протиріччя,
Прогнози на місяць, начебто на душі ще довго буде хмарно.

Під час цих злив на свідомості свято;
Жести, емоції знову грають своє.
А, може, нехай частіше дощ ллє?
Я би щоразу його зустрічала радо.