Злива

Ольга Морриган Подгорная
Як шалено хочеться кохатися
Під  ритмічний водоспад дощу,
Жадібно до тебе пригортатися
Й цілувати палко досхочу.
Як нестримно хочеться торкатися
Твого тіла і не знати меж.
У солодких митях розчинятися
І тебе наповнювати теж.
І під грім і блискавки дивитися,
Як тіла сплітаються з жаги,
Щоби досхочу насолодитися
Зливою, коли зі мною ти.