Не словами б...

Татьяна Бонд
Про це б писати не словами,
Бо не словами (не лише...)
Зросла історія майдану,
Її не вставиш під кліше.

До неї звикнути не зможеш,
І не твоя у тім вина.
Це шок. Це жах.Це смерті подих.
Так, бруд. І попіл. І війна.

Незрозуміла, бо стихійна,
Всесильна, різна, бо нова.
Болюча, справжня, неспокійна.
Все це - історія жива.

Прийми її саме такою,
Впусти у серце, не лякайсь.
Бо хтось ставав за нас до бою,
А хтось - боявся і ховавсь...

10.04.2014р.
 (власне фото)