Радуйтесь, люди!

Анастасия Тарбаева
Крашено яичко
На блюдечке лежит.

На блюдечке лежит -
Праздника ждёт.

Праздника ждёт -
Христова дня.

Праздник идёт -
Радость несёт.

Радуйтесь, люди:
Христос воскрес!