Меняю местами. Танка

Карина Нес
                ТАНКА
Русский вариант               

Меняю слова               
Местами, как хочется,
Словно гадаю 
Судоку японские.
Так исправляю стихи.

Беларускi варыянт

Словы мяняю,
Як хочацца, месцамi.
Быццам гадаю
Судоку японскiя.
Так выпраўляю вершы.

                11.04.14г