Каламбур на беларускай мове - 102

Леонид Ганчаров
Каламбур сумуючай жанчыны-бухгалтара Вадзіму аб падсумоўванні суму

Не схавацца мне ад СУМА, ВАДЗЬ,
Лёс мой - сумаваць і СУМАВАЦЬ.
Падсумую гэты сум, той СУМ -
Вар'яцею  ад вялізных СУМ.

***

Каламбур тоскующей женщины-бухгалтера Вадиму о суммировании тоски

Не спрятаться мне от тоски, Вадь,
Судьба моя - тосковать и тосковать.
Суммирую эту тоску, ту тоску -
С ума схожу от  огромных сумм.