Сонце дощ

Александра Галушка
Якщо дощ дарує відчай,
То сонце надію.
Сьогодні приснився сон віщий,
де Тебе я зустріла і млію.

І ливень невпинний
із вітром й грозою,
ти милий не винний,
що я одержима тобою.

Та сонце із-за хмар,
ось вийде й мене відігріє,
вмить зникне кошмар,
де серце моє шаленіє.