Тi, що завжди скраю...

Татьяна Бонд
(Переглядаючи телеканали)

Десь там, під Донецьком,
Людей убивають.
   Добре, що далеко,
   Моя ж хата скраю.

А он у Слов"янську
Захопили владу.
 "Наша хата скраю",-
  Дам я вам пораду.

Стали воювати,
Крим анексували.
   Моя хата скраю -
   Мене ж не спитали.

Рвуть нас всі, шматують,
Вже країна чорна.
   Вона ж завжди скраю,
   І поперек горла

Тим, хто зневажає:
Люди другосортні,
   Що позаселяли
   "Їх" краї курортні.

...Чи ж були інакші,
Чи хохлами стали,
   Тими, хто лиш скраю
   Правду виглядали?

Поки в теплім домі
Ми чекаєм раю,
   То згорить і хата,
   Та, що була скраю.

17.04.2014р.