я вивчив всю мапу на пам ять

Алёна Бабий
я вивчив всю мапу на пам'ять

я мав би спитати
чим бавлять тебе
кольорова принцесо
струнка акробатка
місцева повія
жаданіша пані
велична богине

що колом будують
кого пропонують на смак
де купають
чи добре шанують
чи щиро кохають
куди відправляють гуляти
як обороняють
чи палко цілують
чи міцно тримають

я вивчив всю мапу на пам'ять
іду воювати

чекай не чекай
а я доберуся
займуся тобою
зайдуться кричати птахи
дерева горіти
зірки повпадають з небес -

в моєму полоні
найбажаніша з принцес