Воскресне Украiна!!!

Мила Кирилюк
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Ось так воскресне й наша Україна…
Зійде на неї благодать з Небес,
Настане на Землі така година…

Приклониться над нею Світ увесь!
Побачать всі – яка є УКРАЇНА…
Понівечена, знайде СИЛУ десь,
Зведе Палац з суцільної руїни.

Попри буревії, вона ВСТОЇТЬ!..
Бо священні шати ніхто не скине!!!
Те, що формувалось впродовж століть,
Вороже багаття не поглине.

Надто натерпілась ця святиня…
Проніс страждання українець кожен!..
Два кольори – золотий і синій,
Як зіницю ока, бережи, Боже!!!

21.04.2014