студентське

Преподобная Настя
вівторок тепер -
чи не найгірший день,
серед усіх,
він наче жаданий колодязь
з водою, що геть смердить,
чи білі ворсинки на одязі.
наступного разу варто
розбитись на другій парі,
як боляче далі,
без жартів,
ще знудить від всіх авторів,
що такі геніальні,
як ти не зумів,
бо склали зо триста драм,
а ми - читаймо про всі
гріхи і халепи, про безліч брам
в житті