Пiсня весняна

Лидия Филимонова
Наша зустріч мов пісня весняна,
У світанках росою дзвенить.
Мов вінок одягнула калина,
У діброві вітрами шумить...

Серед степу тюльпани квітують,
Солов'ї на дуді виграють.
Зорі в небі нам щастя віщують
Нескінченну для серденька мить...

І бажання вдихнуть до останку,
Той нектар, що бальзам для душі.
Не забути всі наші світанки,
Ми відлуння збережем на роки!

21.04.2014г.