***

Золотистый Мамору
Кто не знает Украинского,я не за майдан будь он неладен.
Автор глубоко возмущен попыткой отмены 9 мая на Украине.

Ти знаєш,люба Україно,
Коли дивлюсь твої новини,
З кінця зворотнього планети
Я визнаю,що в тому винний
Але коли дивлюсь,гадаю,
Як сили із самого пекла
Дозволені були вбивати
Твоїх дітей, як чорний беркут
Був вбитий валом диких мавп
І то в віках їх кров і муки
Тобі б у Євро, тільки звуки
Коли їх били й катували
Не згинуть не за який злот.
Не вибачу тобі ніколи
Що поробила ти з народом
Ти є не винна, влада-сором
Та тільки кров, її не  змить.
Роби що хочеш, йди на захід
Віддай ти тільки східну честь
Вона тобі вже не до чого
Бо не підніме, не внесе
Ніякий гей її чи лесбі
Ніяка свастика на пиці
Роки тринованого вбивці
Віддай та падай, ти-твоя.
Дивись, кричиш за якусь єдність
А мені сором з того й сміх
Такий на себе взяти гріх
Як вирвати із серця травень
Дев’яте,разом з ним і честь.
Та що ж ти робиш,люба ненька,
Чи зовсім п’яна та сліпа?
І будиш мерти потихеньку
Випалюючи свій майдан.
Арену для боїв за “волю”
Та ви ж звичайні палачі
І гордо з флагом ідучи
На братовбивство й беззаконня.
Ти знаєш, любо Україно
Ми вибачем тобі той смуток
Героям слава! Слава людям,
Життя віддавшим на війні.
Коли серця за мир і спокій
Коли душа за ясний промінь
Сьогоднішній що для дітей
Для всіх,для заходу і сходу
Для неймовірного народу
Та половина враз згнила.
А друга-знає імена
І діти будуть знати правду
І час той буде з ними жити
Ти, Україно, білі квіти
Із коренями від дерев…