Ти - ДУША!

Алена Цвигун
"Я" - Душа навколо мене,
"Я" - у Серці гучний стук!
"Я" -  шукає полонену,
Яка чує думки звук!

Чує вітер, шепіт моря,
Музику нових планет.
Зна, немає щастя й горя,
І в сльозах знаходить "мед".

В почуттях зростає Сонце!
В Світлі - різні кольори!
Зламай в собі хибні східці,
Працюй, Думай і Твори!

І Твоє різноманіття,
Усе суще об'єдна!
Пелюстки - утворять квітку,
"Я" - Душа й Творця - одна!