Молитва

Олександра Вечная
Ой не ховає
Вже Боже
Твою Долю.

Ой не чує,
Бо вже не може
Зкрити Болю.

Чом Ти плачеш
Він не знає.
Забуває
Бути поруч.

Та й Молитви
Застаріли,
Бо вже німі(є)

Та гонитви
Не припинить,
Доки живі.

То ж Ти піднявся,
Зразу ж Ти й впав,
Відлітаєш
До свого "Боже".

Чому не вборовся,
Невже тоді знав
Як залишаєш
Що було гоже.

Ти ж кохав так
Своє Дитя,
То ж чому Ти
Все кидаєш?

Ой не ховає
Серце биття
Твое"Боже",
Відлітаєш.

Але Смерть йшла
Не за Тобою.
Я зустрічаю
З кожною Миттю

Як відлітаєш
Відлітаєш
Відлітає
Твоє Життя.