***

Любовь Склема
Подарунок долі, Любов неземна,
Ніби повітрям ніжним, тобою дихаю,
Назавжди ти моя, ти моя люба,
Я тебе в своєму серці на віки ношу.

Ти всіх прекрасніше, і всіх дорожче,
Я для тебе весь світ у собі відкрию,
Бережи любов і почуття наші Боже,
Я захоплююся і милуюся лише тобою.

Що в серці і душі,я від тебе не приховую,
Ти життя моє,коханя мить і вічність,
Я кожну мить з тобою проживаю,
Любові і ніжності, ти нескінченність.

Люблю тебе одну , тебе, я розумію,
Ти для мене найдороща в світі,кохаю
Тебе я серцем і душею щиро  обіймаю,
Не описати, як сильно я тебе кохаю.

Рідна, всю любов тобі я віддаю,
З кожним днем сильніше тебе люблю,
Твої очі, посмішку, губи, плечі,
Я вдячний Богові, нашій зустрічі.