Х1ба ревуть воли, як ясла повн1? До Укра1нц1в

Ксения Климчук
«Хіба ревуть воли, як ясла повні?»
Виходить, дуже голосно ревуть.
За копійки, та головне,умовні
Народ свій,душу й тіло продають!
Одні в Росію, інші тягнуть в Штати,
А треті у Европу нас везуть.
І нашу неньку сильну та багату
«Как тузик тряпку» на шматочки рвуть.
Дорвались до державної кормушки.
Самі зажерлись, а ділитись – зась.
Лиш обіцяли: «Будуть вам пампушки!
Повірте, тільки візьмем в руки власть…»
Парканами закрились від народу
В палацах на пожертви МВФ.
Нам пропонують як завжди «свободу».
Такий відвертий та відкритий блеф!
Від чого хочуть нас вони звільнити?
Від благоустрію та від робочих місць?
Ще й іноземними товарами набити
Полиці магазинів і крамниць?
Звільнити схід від заходу та Криму?
Сестру від брата? Матір від дитя?
Нашу любиму й рідну, неділиму
Звільнити від спокійного життя?
Ні, не такої нам хотілось волі!
Давайте звільним ясла у волів.
Залишимо їм трішки сіна й солі,
Щоб на шляху в майбутнє не зомлів!
Ми українці!!! Наша сила браття
В єдинстві! Хто ж цього не зрозумів
Та ворожби розпалює багаття,
Щоб, мов у пеклі, на отім вогні згорів!
 
Разве ревут волы,когда кормушки полные?
Получается очень громко ревут!
За копейки, но главное "условные"
Народ свой, душу и тело продают!
Одни в Россию, другие тянут в Штаты,
А третьи в Европу нас везут.
И нашу матушку сильную и богатую,
"Как тузик тряпку" на кусочки рвут.
Дорвались к государственной кормушке.
Сами зажрались, а делиться ни за что!
Лишь обещали:"Будут вам пампушки,
Поверьте, только возьмем в руки власть..."
Заборами закрылись от народа
Во дворцах купленных на деньги МВФ.
Нам предлагают как всегда "свободу".
Такой откровенный и открытый блеф!
От чего хотят они нас освободить?
От благоустройства и от рабочих мест?
Еще и набить иностранными товарами
Полки магазинов и торговых точек?
Освободить восток от запада и Крыма?
Сестру от брата? Маму от дитя?
Нашу любимую, родную, неделимую
Освободить от спокойной жизни?
Нет, не такой хотелось нам свободы!
Давайте освободим кормушки у волов.
Оставим им немного сена и соли,
Чтобы на пути в будущее не упали в обморок!
Мы украинцы! Наша сила братья
В единстве! А кто этого не понял
И вражды разжигает костер,
Пусть, словно в аду, на том костре сгорит!!!