У iншому життi

Оксана Кот
Я би хотіла, щоб було все інакше,
Може десь у іншому житті,
І коли би все пішло на краще,
На шляху моєму би зустрівся ти

Я би хотіла, щоб були у нас діти,
А ще шалених і міцних стосунків,
Ти б дарував на кожне свято квіти,
А я б вмирала від твоїх поцілунків.

Ти би ділив зі мною цінності прості,
Та інші речі, що більш вагомі,
Може десь у іншому житті,
Бо у цьому ми навіть не знайомі.