наше лiто

Сергей Кропотов
мiж нами сяйво лiхтарiв
мiж нами тисячi думок
мiж нами ясний небосхил
i небо в хмарах поміж нами

не буде болю i жалю
пройдуть роки i ми згадаєм
як молодими ми були
i посмiшка в очах заграє

немов простори тих полiв
в яких з тобою ми купались
запам'ятали на вiки
як ми з тобою цiлувались

одного разу ти прийдеш
укрита зморшками рокiв
та все ж прекрасна як i тодi
на поле те де було лiто

коли ж зустрiну я тебе
лиш поглядом вітати буду
пройшли роки, життя пройшло
та лiто наше я пам'ятати завжди буду....