Навчитися?

Курикова Наталья
Навчитися сьогоднi жити?Але я часу вже не маю,
В свое минуле i майбутне я тихо подумки пiрнаю.
Я про минуле знаю все, але нiчого про майбутне,
В життi подii е такi, що всi ми звемо незабутнi.
Сьогоднi майже день пройшов, як тисячi пройдешнiх днiв
I що повинна я зробити, щоб вiн у пам*ятi вцiiлiв?
Я хочу жити i радiти хвилинi кожнiй, кожнiй митi.
У синiм небi височiють зiрки iз глечика розлитi...
Всмiхаюсь я думкам своiм, що так невчасно завiтали
I крейдою мое життя сьогоднi знов намалювали...

26.04.14
Li