У парку

Юлия Яремчук
У тому парку добре, ніби вдома.
Дерева ближчі, аніж світ речей.
Я просто йду, мовчу, не чую втоми,
Що так давно не сходила з плечей.

Тут особливий затишок та спокій,
Щебече птах, магнолії цвітуть.
При стежці квіточка блакитним оком
Підморгує і каже: "Не забудь..."

27.04.2014