Таку, як ти

Варя Майер
Таку, як ти,
Боїться навіть Сатана.
І очі хворі та сумні.
Не бачу в них любові до Христа.
Не бачу в них нічого.
Тільки лід.
Такі, як ти, не хочуть заміж.
Ненавидять дітей
І не святкують Новий рік.
Солодкими вустами надихають.
Спочатку, як тривожний сніг.
А потім розквітають.
Напам'ять знають всі мої пісні.
Я, посміхаючись, запалюю свічки.
Я підіймаю склянку білого вина.
Ми переглянемо з тобою всі старі стрічки.
Дівчат багато,а таких, як ти, нема.