Кохання!

Надежда Линник
(Річниця весілля!)

Красуні яблуні вдяглися білим цвітом,
Як ми удвох вставали на рушник,
Ми мріяли життя в нас буде літом,
Квітучим літом буде цілий вік!

Ми вірили життя в нас буде літом,
Бо цвітом яблуні кохання розцвіло,
Запроменіло навкруги шаленим світом,
Веселки цвітом встало над селом!

Кохання наше променіло цвітом,
Співало в серці кожному із нас:
Я - долі розквітаю справжнім літом,
Один лиш раз, всього один лиш раз!

Один лиш раз я розквітаю літом,
І радість щастя принесу в душі тому,
Хто пронесе мене життям відкрито,
Повік не зрадить слову своєму!

(ЛНД)

29.04.1978.

(фото-интернет)