Це не сон, так не сон

Вова Дедуля
                ***

  Прокинься, рідна Україно,
  Прокинься, нація моя.
  Соборна,мила і єдина,
  І це мій вибір,з Вами я.

  Бо не можливо зупинити
  Життєві важелі буття,
  Як не можливо далі жити
  В халепі бруду і сміття.

  Прокинься,серцем відчуваю
  Весни потужний,ніжний цвіт,
  Єднаймось,друзі,закликаю,
  Ми разом відновимо світ.

   В.С.           Квітень 2014р.