Молюсь за тебе

Лариса Довбета
Молюсь за тебе мила Україно,
Молюсь за рідних, дорогих людей,
Молюсь за те, шоб знов ти квітла,
Був мир та щастя у твоїх дітей. 

і щоб поля твої широкі
Знов наливались колосом святим.
Садки вишневі, зеленоокі,
Біліли цвітом молодим.

Щоб пісня весело, та ніжно,
Летіла в синю далечінь
і в кожнім серці розквітала
Промінням теплим, золотим.

Молюсь за тебе, мила Україно.